VIDEO PSD Călărași a depus listele pentru alegerile parlamentare. Vasile Iliuță:  „Avem nevoie de votul cetățenilor județului Călărași la toate cele trei rânduri de alegeri”

Vasile Iliuță. FOTO Adrian Boioglu

PSD Călărași a depus în data de 17 octombrie, listele pentru alegerile parlamentare. Acestea sunt deschise la Senat de Daniela Mihai și la Camera Deputaților de Ion Samoilă. Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a afirmat că social-democrații au nevoie de votul cetățenilor județului la toate cele trei rânduri de alegeri.

Candidații PSD Călărași la alegerile parlamentare au mers astăzi la Biroul Electoral Județean pentru a depune listele.

Acestea arată în felul următor.

Senat:

  1. Daniela Mihai
  2. Bogdan Cristian-Mihai
  3. Nicușor Cionoiu
  4. Cristina-Laura Munteanu

Camera Deputaților:

  1. Ion Samoilă
  2. Constantin Bîrcă
  3. Sorinel-Marian Vrăjitoru
  4. Andreea-Mirela Tache
  5. Violeta Mușat
  6. Aurel Niculae

Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Ion Samoilă, a mărturisit că este onorat să deschidă lista pentru Camera Deputaților.

„Am onoarea de a deschide lista la Camera Deputaților și vreau să mulțumesc organizației județene pentru masiva susținere din Consiliul Politic Județean și vreau să fac o promisiune astăzi. Voi rămâne același om și în mandatul de deputat și voi face tot ceea ce este posibil să fiu alături de primari, de președinții de organizație și în general de județul Călărași. Voi continua proiectele pe care le-am început în mandatul de vicepreședinte la Consiliu Județean privind dezvoltarea județului. Sper că vom face o campanie frumoasă și cetățenii județului să ne voteze la alegerile din 1 decembrie” – Ion Samoilă.

De asemenea, Bogdan Mihai a punctat că la organizația PSD Călărași este vorba de unitate.

„Astăzi, la PSD Călărași vorbim despre unitate. Unitate pentru că toți candidații noștri sunt născuți în Călărași. Cred că a venit timpul să validăm din pozițiile pe care le vom ocupa oameni care au un trecut cu obiective realizate. Politica fără realizări, fără obiectiv de finalitate este zero. Rămân doar vorbe aruncate în vânt. Avem aici exemple de administrații  eficiente: administrația Iliuță la nivel de județ, administrația Dulce la nivel de municipiu. Dacă nu ne rezumăm la niște obiective clare, vorbim degeaba. Acestă echipă pe care o vedeți astăzi, orice face, dar nu vorbește degeaba” – Bogdan Mihai.

La depunerea candidaturilor a fost prezent și primarul din Călărași, Marius Dulce. El a spus că echipa propusă de PSD Călărași este una echilibrată și experimentată.

„Este un moment pe care îl așteptam cu toții. Foarte frumos. Demonstrăm că suntem o echipă unită, cu oameni deosebiți. Avem o echipă echilibrată pentru că avem oameni cu experiență politică, oameni de administrație, oameni cu experiență parlamentară care au rămas în continuare, cum e Costel Bîrcă, vorbim de Dana Mihai și Ion Samoilă care au făcut administrație de-a lungul timpului, știu despre ce este vorba și cu siguranță este un plus pentru administrația locală și județeană. Nu le va fi simplu. Am învățat să ne ducem cu doleanțe ca să dezvoltăm orașul și județul pentru că avem proiecte mari, avem nevoie de susținere parlamentară și guvernamentală, am avut până acum. Avem o echipă care își va spune cuvântul atât pe 24 noiembrie, cât și pe 8 decembrie și pe 1 decembrie” – Marius Dulce.

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a spus că social-democrații au nevoie de votul călărășenilor la cele trei alegeri de la sfârșitul acestui an.

„Și pe 24 noiembrie avem nevoie de votul cetățenilor județului Călărași pentru a intra în turul doi al prezidențialelor, iar pe 1 decembrie iarăși cu echipa pe care v-am propus-o să primim votul cetățenilor județului Călărași și pe 8 decembrie să câștigăm al doilea tur al prezidențialelor și să dăm un președinte pentru zece ani de acum încolo” – Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*