Vasile Iliuță a semnat un contract pentru dotarea unităților de învățământ preuniversitar cu laboratoare de informatică, de științe și ateliere de practică

Nou proiect semnat de Vasile Iliuță. FOTO CJ Călărași

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a semnat un contract pentru dotarea unităților de învățământ preuniversitar cu laboratoare de informatică, laboratoare de științe și ateliere de practică.

”Investiția în educație este o investiție în viitorul județului Călărași. Este un crez pe care îl am încă de când eram primar la Vâlcelele și printre primele mele proiecte au fost cele îndreptate spre sistemul de învățământ.

Am semnat astăzi un contract pentru dotarea unităților de învățământ preuniversitar și unități conexe, cu mobilier, laboratoare de informatică și de științe, cabinete școlare, ateliere de practică și cu echipamente IT, în valoare de peste șapte milioane de lei.

Acesta ne dă multe speranțe pentru creșterea calității domeniului educațional din Călărași, iar resursele vor oferi un sprijin indispensabil pentru tinerii din UAT-urile prezente în proiect.

Felicitări tuturor celor implicați!” – Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*