Un bărbat este anchetat după ce a devenit violent cu polițiștii care îl încătușau. El fusese depistat în trafic, conducând fără permis

Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat este anchetat de polițiștii din Călărași deoarece a devenit violent cu polițiștii care îl încătușau după ce fusese depistat în trafic, conducând fără permis.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, prin ordonanța procurorului de caz din data de 25.09.2024 s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului V.G. (31 ani), din municipiul Călărași, pentru săvârșirea infracțiunilor de: conducerea unui vehicul fără permis de conducere și ultrajul.

“La data de 24.09.2024 inculpatul V.G., în vârstă de 31 ani, recidivist postexecutoriu, a condus un autovehicul pe drumurile publice din interiorul municipiului Călărași, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, fiind depistat și oprit în trafic de un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Călărași. În acest context, întrucât inculpatul a încercat să se sustragă procedurilor de verificare, agenții de poliție au inițiat manevrele de încătușare, moment în care inculpatul a devenit agresiv, prin exercitarea de violențe față de unul dintre agenții de poliție, persoana vătămată în cauză și proferarea de injurii și amenințări” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași.

La data de 26.09.2024 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași a propus luarea măsurii preventive a arestului preventiv, pe o durată de 30 de zile, față de inculpatul V.G., dosarul fiind înaintat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Călărași.

Anterior, la data de 26,09.2024, organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Călărași — Biroul Rutier au luat față de suspect măsura reținerii, pe o durată de 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*