Societatea Drumuri și Poduri Călărași are utilaje de închiriat și oferă servicii complete pentru proiecte de infrastructură și construcții

Sediu Societatea Drumuri și Poduri Călărași

Societatea Drumuri și Poduri Călărași stă la dispoziția celor interesați cu o gamă variată de utilaje de închiriat, dar și cu servicii complete pentru proiecte de infrastructură și construcții.

Societatea Drumuri și Poduri Călărași are disponibile următoarele utilaje:

– Încărcător frontal tip buldoexcavator

– Cilindru compactor de diverse dimensiuni

– Transport utilaje cu trailer, pentru echipamente mari și mici

– Autogreder

– Încărcător frontal tip wolla

– Buldozer Caterpillar de 26 de tone

– Excavator pe șenile de 28 de tone

– Autobasculante 8×4

– Nacelă de 14 metri

Pe lângă închirierea utilajelor, Societatea Drumuri și Poduri Călărași oferă și următoarele servicii:

  1. Reprofilări drumuri și căi de acces – Specialiștii societății se ocupă de modelarea și nivelarea terenului, oferind o suprafață uniformă și bine compactată, ideală pentru construcții sau circulație.
  2. Amenajări trotuare – De la săpături și pregătirea terenului până la pavare și finisare, Societatea Drumuri și Poduri Călărași se asigurăm că trotuarele construite sunt durabile și de calitate superioară, respectând toate normele tehnice.
  3. Așternere asfalt – Utilajele sunt pregătite pentru așternerea rapidă și eficientă a asfaltului pe diverse suprafețe, fie că vorbim de drumuri, alei sau parcări.

Dacă aveți nevoie de utilaje sau servicii pentru diverse proiecte, puteți contacta Societatea Drumuri și Poduri Călărași la numerele de 0721345217 sau 0745 174 302, sau puteți scrie la adresa de e-mail:  achizitii@drumuricalarasi.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*