PSD Călărași a stabilit propunerile de candidați pentru alegerile parlamentare. Ordinea pe liste va fi stabilită în Consiliul Politic Județean

Vasile Iliuță. FOTO Adrian Boioglu

PSD Călărași a stabilit propunerile de candidați pentru alegerile parlamentare, iar ordinea pe liste va fi stabilită în Consiliul Politic Județean al organizației.

Astfel, propunerile PSD Călăraşi sunt următoarele:

Deputaţi

Bîrcă Constantin

Mușat Violeta

Samoilă lon

Tache Mirela

Vrăjitoru Sorinel Marian

Niculae Aurel

Niţu Adrian

Văleanu Alin

Ichim lonela Giorgiana

Iacomi lulian

Senat

Cionoiu Nicușor

Mihai Daniela

Mihai Bogdan Cristian

Munteanu Laura Cristina

Marin Cristian

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a explicat pentru CLnews ce se întâmplă mai departe cu aceste liste.

”Listele care vor fi analizate de către Consiliul Politic Județean și vor fi votate. Și în funcție de votul lor va fi ordinea pe listă a parlamentarilor viitori ai județului Călărași”, a spus Vasile Iliuță.

El a afirmat că din acest Consiliul Politic Județean fac parte primarii și președinții de organizație ai localităților din Călărași.

Vasile Iliuță a făcut un profil al candidatului ideal pentru Parlamentul României.

”Trebuie să fie un om ales și respectat de cei care fac parte din Consiliul Politic Județean și să fie cel mai bun gospodar sau om de administrație pe care ei îl văd în Parlamentul României”, a spus președintele PSD Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*