Primăria Călărași a finalizat proiectul „Înființare centru pentru activități educative și culturale în cartierul Livada”

Primăria Călărași a finalizat proiectul „Înființare centru pentru activități educative și culturale în cartierul Livada”. FOTO Primăria Călărași

Primăria Municipiului Călărași anunță finalizarea proiectului „Înființare centru pentru activități educative și culturale în cartierul Livada” după ce vineri, 21 iunie, s-a semnat procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

Finanțat în cadrul POR 2014 – 2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiții 4.3 – Oferirea de sprijin pentru regenerarea fizică, economică și socială a comunităților defavorizate din regiunile urbane și rurale, proiectul și-a propus îmbunătățirea regenerării fizice, economice și sociale a comunității marginalizate Livada din municipiul Călărași.

Lucrările au vizat:

Construirea unei clădiri destinate utilizării publice pentru activități educative, culturale și recreative în zona marginalizată Livada. E vorba de realizarea unui corp indepedent de clădire (regim de înălțime parter), având în plan forma dreptunghiulară de 22.90 x 11.35 m, o suprafață construită / desfășurată de 247,75 mp.

Modernizarea străzii Violonist Ion Voicu, stradă secundară care asigură accesul la clădirea realizată prin proiect.

Valoarea totală a proiectului: 2.359.425,55 lei din care contribuție UE 2.005.511,71 lei și contribuție buget național 306.725,33 lei. Suma nerambursabilă solicitată: 2.312.237,04 lei

Perioada de implementare a proiectului: 46 luni (17.09.2018 – 30.06.2022). Perioada de garanție: 36 de luni.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*