Jandarmii asigură ordinea publică la evenimentele organizate la Zilele Municipiului Călărași

Misiuni ale jandarmilor. FOTO Jandarmeria Călărași

Jandarmii călărășeni vor asigura, în perioada 21 – 22 septembrie 2024, măsurile de ordine publică la evenimentele organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Călărași, la împlinirea a 429 de ani de atestare documentară a orașului.

„Vă invităm să vă bucurați de prezența unor echipaje ecvestre, precum și a jandarmilor îmbrăcați în ținută de epocă, care vă vor oferi o călătorie în timp, spre istoria și tradiția Jandarmeriei Române.

Pentru a ne asigura că toți participanții petrec în siguranță, vom fi prezenți în zona de desfășurare a tuturor manifestărilor cu public numeros organizate cu această ocazie și de aceea vă adresăm următoarele recomandări:

respectați indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine;

adoptați un comportament civilizat și respectuos față de cei din jur;

atunci când vă aflați în zone aglomerate acordați o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale, pentru a preveni pierderea sau sustragerea acestora;

acordați mare atenție copiilor care vă însoțesc;

evitați implicarea în conflicte de orice natură;

dacă sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de jandarmi sau apelaţi numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*