FOTO VIDEO A fost deschisă prima stație de carburant MOL din Călărași. Investitorul maghiar intră în forță pe piața din sudul țării cu o gamă de servicii inovatoare pentru România

A fost deschisă prima stație de carburant MOL din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

La Călărași a fost inaugurată prima stație MOL de alimentare cu carburanți. Construcția a fost pusă la punct în timp record, 100 de zile și a creat deja 14 noi locuri de muncă. Inaugurarea a avut loc în prezența CEO-ului MOL România, Gábor Mozga și a primarului Marius Dulce.

„Vă mulțumim că ne-ați primit în comunitatea dumneavoastră. Această inaugurare reprezintă un moment important în parcursul MOL România. În mai puțin de trei săptămâni am dechis deja trei noi stații de carburanți în România: la Călărași, Brăila și Oradea. Odată cu aceste inaugurări onorăm angajamentul de a explora noi regiuni cheie și de a oferi comunității locale servicii de calitate. Acest moment marchează și un pas important în parcursul nostru de a deveni un partener de încredere în regiune. Și aș dori să le mulțumesc în special colegilor noștri, care prin dedicarea și profesionalismul lor au făcut posibil acest proiect”, a declarat Gábor Mozga, după tăierea oficială a panglicii.

Situată pe str. Prelungirea Sloboziei, nr.1-1 C, stația include mai multe elemente noi care adresează nevoile diverse ale clienților. Pentru prima dată la nivel local, clienții pot găsi în stația de servicii MOL o spălătorie auto manuală cu mai multe compartimente, care permite spălarea simultană a mai multor vehicule, inclusiv spălarea șasiului. Aceasta reduce timpii de așteptare și oferă o soluție rapidă și eficientă pentru curățarea mașinilor.

„Ați văzut de prima dată, am avut o colaborare bună, am găsit soluții rapide pentru că am înțeles că termenul de construcție a stației era foarte scurt și am găsit cele mai bune soluții pentru a îndeplini această țintă. Îmbucurător este că generăm noi locuri de muncă, astăzi vorbim, la această stație, de aproximativ 14 locuri de muncă.

Vorbim de o stație modernă care a făcut intrarea în oraș mai frumoasă, pentru că era o zonă cam deplorabilă aici și pentru acest lucru vă mulțumim că ați ales această zonă, că ați venit la noi. Și mai îmbucurător ar fi dacă prețurile la carburant ar coborî. Eu vă urez bine ați venit la Călărași! Noi suntem parteneri de nădejde, suntem parteneri serioși, așa cum am demonstrat atunci când ați început construcția și vă așteptăm să mai găsiți locații cu ajutorul cărora să mai îmbunătățiți lucrurile la Călărași”, a transmis primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

La rândul său, Gábor Mozga a recunoscut și meritul autorităților în dezvoltarea proiectului. Prima stație MOL din Călărași este operată, prin franciză, de familia Niță, Florentina și Valentin. De altfel, CEO-ul MOL România a ținut să reafirme că, de la începutul anului, compania s-a axat pe operațiuni de creștere a calității cooperării business to business și business to customer și i-a invitat pe clienți să instaleze aplicația de loialitate MOL Move, pentru a se bucura de beneficiile acesteia.

„Am dezvoltat un nou model de retail, am modernizat sistemul de lucru cu clienții și am lansat o nouă aplicație de loialitate numită MOL Move, pe care sper că ați instalat-o, ca s-o aveți mereu la îndemână”, a spus acesta.

Stația de servicii din Călărași dispune de două pompe multiprodus care integrează cele mai noi tehnologii de carburanți și GPL, oferind carburanții de înaltă calitate MOL EVO și MOL EVO Plus, certificați pentru efectul triplu complex de performanță sporită, durată de viață prelungită a motorului și emisii de carbon reduse. Pentru vehiculele de mare tonaj, stația din Călărași dispune de o pompă cu debit mare, care asigură realimentarea rapidă și reducerea timpului de așteptare. Stația include și o pompă AdBlue, iar clienții au la dispoziție o zonă dedicată cu un skid GPL, care oferă acces ușor și sigur.

Oficialul MOL România a mai menționat că au fost consolidate depozitele de carburant, tocmai în ideea de a răspunde mai eficient nevoilor adaptate ale clienților. De altfel, întreaga experiență oferită de stațiile MOL România este din ce în ce mai concentrată pe nevoile consumatorilor, a completat acesta.

Investiția de la Călărași are ca obiectiv crearea de noi locuri de muncă și sprijinirea economiei României. Primul pas a fost făcut, iar în viziunea autorităților locale, precedentul creat de MOL deschide drumul și pentru alți investitori care vor să facă profit, generând în același timp și locuri de muncă.

„Este clar că atunci când am spus că susținem investitorii avem soluții. Dacă au nevoie de documente, dacă au nevoie de sprijin logistic, infrastructură sau orice a fost nevoie, noi trebuie să găsim soluție imediată și să nu îi dăm un răspuns peste 30 de zile, dacă se poate să îl dăm în câteva ore. Ușa biroului meu este tot timpul deschisă pentru investitori pentru că avem nevoie, după cum am spus, de locuri de muncă. Aici vorbim de 14 locuri și, dacă ne ducem mai departe, înseamnă 14 familii și așa mai departe. Este îmbucurător inclusiv faptul că au venit la Călărași, unde au găsit un mediu propice. Noi le-am dat tot ajutorul să se poată mișca în cele o sută de zile ca să poată da drumul la stație și toată lumea e mulțumită”, a declarat primarul municipiului Călărași pentru CLnews.

În cadrul stației, clienții au la dispoziție produsele Fresh Corner, precum hot-dog, sandvișuri, băuturi răcoritoare și savuroasa cafea Fresh Corner, 100% arabica preparată la espresoarele barista din locație, de care se pot bucura în zona de luat masa sau pe terasă sau pur și simplu pot lua produsele la pachet. Conceptul Fresh Corner este o componentă esențială a strategiei MOL de a îmbunătăți experiența clienților, reunind în același loc opțiuni multiple de alimentare și de cumpărături. De asemenea, clienții vor găsi o gamă variată de produse alimentare, iar fiecare achiziție aduce puncte care pot debloca noi beneficii în platforma de loialitate MOL Move.

„Există un motiv pentru care se numește stație de servicii. Aici avem pentru clienți gustări, sandvișuri, hot-dog, cafea de calitate, preparată după un amestec special conceput pentru gusturile clienților din România. De asemenea, dacă sunteți pe fugă, vă grăbiți, puteți obține aceeași calitate a cafelei de la aparatul to go. În materie de servicii non-alimentare, vindem GPL, și avem o spălătorie auto self wash care permite ca patru mașini să poată fi spălate simultan. Iar acest lucru este o caracteristică specială. De exemplu spălarea părții inferioare a caroseriei mașinii reprezintă ceva unic pe piața din România. În schimb, zâmbetul colegilor noștri care lucrează aici cred că este un bonus în materie de calitate”, a mai spus Gábor Mozga.

Compania maghiară activează pe piața din România deja de 29 de ani și caută să își consolideze poziția pe piață până la nivelul de a deveni prima opțiune în topul preferințelor șoferilor români ca retailer digitalizat și furnizor de servicii complexe de mobilitate până în 2030. Cu tot cu stația de la Călărași, în ultimii trei ani, MOL România a contribuit cu aproximativ 300 de milioane de lei la economia României, a mai precizat Mozga.

„Călărași este unul dintre județele cu cea mai rapidă dezvoltare, din România, la ora actuală. Așa că era pentru noi un punct de atracție cu potențial semnificativ și unde nu eram îndeajuns de bine reprezentați. Noi urmărim orașe în care dezvoltarea este vizibilă și aici am văzut această oportunitate. Urmărim să ne extindem în special în zona sudică a României, am deschis această stație în Călărași, după ce, cu două săptămâni în urmă, am inaugurat o stație nouă la Brăila. Ca atare, ne concentrăm pe zona de sud și sud-est a României, pentru că aici există oportunități de creștere”, a declarat Gábor Mozga, CEO MOL România, pentru CLnews.

Întrebat dacă prevede o extindere a rețelei de stații de încărcare pentru mașinile electrice, la Călărași, Gábor Mozga a declarat pentru CLnews că această perspectivă va fi analizată în funcție de cererea de pe piață. El a mai precizat că, pe toată întinderea țării, MOL pune deja la dispoziția șoferilor 41 de astfel de stații de încărcare pentru autovehicule electrice. Mozga a mai menționat că noua stație de la Călărași dispune de infrastructura necesară pentru implementarea unei astfel de stații, însă în funcție de cerere vor fi montate și încărcătoarele.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*