Daniel Florea și-a anunțat demisia din AUR

Daniel Florea, fost coordonator AUR Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Daniel Florea, coordonatorul organizației județen Călărași, și-a anunțat demisia din AUR.

Anunțul a fost făcut de Daniel Florea pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi, 08.08.2024, am demisionat din AUR.

Plec discret, pe ușa din față, așa cum am plecat și din PSD, din calitatea de Președinte de Organizație Județeană, fără scandal și fără acuze.

Le mulțumesc tuturor oamenilor de calitate pe care i-am întâlnit și alături de care am petrecut momente de neuitat. Îi prețuiesc și îi încurajez să-și urmeze neabătut calea, fără să-și încalce principiile- categoric, valorile morale și “cei 7 ani de acasă” reprezintă cea mai valoroasă moștenire pe care o lăsăm copiilor noștri” – Daniel Florea.

Daniel Florea a fost candidatul AUR la alegerile pentru președinția Consiliului Județean Călărași din vara acestui an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*