Consiliul Județean Călărași a anunțat demiterea Consiliului de Administrație al Ecoaqua

Sediul Consiliului Județean Călărași. FOTO CJ Călărași

Consiliul Județean Călărași a anunțat că a fost demis Consiliului de Administrație al Ecoaqua și a fost constituit un Consiliu de Administrație interimar.

„Astăzi a fost demis Consiliul de Administrație al Ecoaqua, pentru că nu a  respectat decizia A.N.I prin care s-a stabilit incompatibilitatea și implicit decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de punere în aplicare a interdicției de a ocupa, timp de 3 ani,  a funcției pe care o deține actualul director general.

În același timp, s-a constituit un C.A. interimar care  va aduce echilibru și legalitate pentru acest operator regional de o importanță vitală și strategică pentru județul Călărași și județul Ialomița” – Consiliul Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*