CJ Călărași a anunțat finalizarea lucrărilor de reparații la noul centru DGASPC din cartierul Măgureni

CJ Călărași a anunțat finalizarea lucrărilor de reparații la noul centru DGASPC din cartierul Măgureni. FOTO CJ Călărași

Consiliul Județean Călărași a anunțat că fost finalizate lucrările de reparații la noul centru DGASPC din cartierul Măgureni, care va deservi peste 120 de angajați.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Călărași și-a mutat sediul la o nouă adresă, începând cu data de 6 iunie 2024. Noul sediu a fost amenajat modern în imediata vecinătate a instituțiilor: Inspectoratul de Jandarmi al Județului Călărași, Direcția Comunitară de Evidență a Persoanelor a Jud. Călărași, SC Drumuri și Poduri SA, Centrul de Recuperare de zi pentru copii cu dizabilități Călărași.

Amplasarea strategică oferă acces facil la instituțiile de interes, iar transportul în comun este asigurat cu o frecvență de 45 de minute pe linia de autobuz 2 Siderca – Măgureni și retur, ceea ce facilitează deplasarea atât a angajaților, cât și a beneficiarilor serviciilor DGASPC.

“Mulțumesc directoarei Daniela Arbagic și directorului executiv adjunct Sbârcea Marius pentru implicarea constantă care a permis ca lucrările să fie finalizate în timp util. Am văzut mult potențial în această zonă uitată a orașului și îmi doresc să o revitalizăm gradual, astfel încât să devină atractivă și modernă” – a declarat președintele CJ, Vasile Iliuță la inaugurarea noului sediu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*