Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” organizează cea de-a doua ediție a „Festivalului Dovleacului”

Biblioteca Județeană Călărași. FOTO Biblioteca Județeană Călărași

Biblioteca Județeană “Alexandru Odobescu”, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, organizează a doua ediție – „Festivalul Dovleacului”. Evenimentul are loc pe 26 octombrie, pe platoul Bibliotecii Județene Cālārași!

”Vom sārbātori toamna și roadele sale, vom transforma platoul Bibliotecii într-un loc magic unde atât copiii, cât și părinții, vor avea parte de un program distractiv.

Atracțiile festivalului vor fi decorurile spectaculoase din dovleci, baloți, pereți decorativi, maratonul de sculptat dovleci, plācinta cu dovleac și desigur…Lansarea de lampioane pe apā!” – Consiliul Județean Călărași.

Programul Festivalului:

11:00 – Deschiderea evenimentului de către Ionela Georgiana Ichim, manager BJC și un filmuleț despre Festivalul Dovleacului 2023

12:00 – Teatru pentru copii

13:00 – Maratonul de sculptat dovleci ( 2 ore)

13:00 – Picturā pe față (2 ore)

15:00 – Ateliere de picturā pe figurine ( 2 ore)

16:00 – Spectacol de dans

17:00 – Spectacol de magie

18:00 – Pinata uriașă în formā de dovleac cu bomboane

19:30 – Lansare lampioane pe apā

20:30 – Film în aer liber

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*