VIDEO Marius Dulce face profilul viceprimarului de Călărași: „Să fie implicat, să aibă idei, să aducă inovație. Avem astfel de oameni”

Primarul Marius Dulce și jurnalistul Adrian Boioglu. FOTO Mitică Raftu

Primarul Marius Dulce a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu pentru CLnews. Cu acest prilej edilul a făcut o analiză a profilului viceprimarului de Călărași, afirmând că trebuie să fie implicat, să aibă idei și să aducă inovație. Dulce a precizat că PSD are astfel de oameni. Cei doi viceprimari vor fi din rândul social-democraților.

„Trebuie să fie un viceprimar care să fie implicat pentru comunitate, să aibă idei, să aibă suflu nou, să aducă inovație. Și avem astfel de oameni. Eu, datorită cetățenilor din Călărașie, am 11 consilieri, deci viceprimarii vor fi de la PSD, amândoi. Au dreptul și ceilalți consilieri ai noștri, pentru că mai sunt încă 10 consilieri, sunt 4 de la AUR, 4 de la PNL și 2 de la USR, toți să vină alături de noi cu idei și să dezvoltăm orașul. În decembrie acum terminăm cu politica pentru că o să avem președinte de la PSD, și după aceea mergem mai departe, o să avem un Parlament care trebuie să fie unul care vrea să dezvolte țara.  Și atunci împreună trebuie să mergem să dezvoltăm comunitatea, pentru că politica se termină în decembrie, din decembrie trebuie să muncim pentru dezvoltarea comunității”, a spus Marius Dulce.

El a fost întrebat cu ce partide s-a gândit să facă alianțe în viitorul Consiliu Local.

”Pentru proiectele de buget de patrimoniu ne trebuie doar de 11 voturi , dar avem nevoie și de confirmarea colegilor de la alte partide pentru că până la urmă vrem să lucrăm pentru Călărași și sper ca și ei să lucreze pentru Călărași pentru că împreună să dezvoltăm orașul și să ducem proiectele mai departe pentru că avem destule proiecte, se deschid și alte axe și vreau să atragem cât mai mulți bani europeni la Călărași”, a mai declarat primarul din Călărași.

De asemenea, actualul primar Marius Dulce a avut un mesaj și pentru viitorul primar Marius Dulce.

„Să muncească mai mult și să fie sănătos, să poată să ducă proiectele mai departe pentru că municipiul Călărași are nevoie de proiecte europene, are nevoie de dezvoltare, are nevoie de investitori și numai dezvoltând orașul putem să atragem investitori și să se regăsească aici, să poată să vină să investească” – Marius Dulce.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*