CLnews TV: Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași, dezvăluie cine ar putea fi viitorii parlamentari care vor reprezenta județul

Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași și jurnalistul Adrian Boioglu, managerul CLnews. FOTO Mitică Raftu / CLnews.ro
Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași și jurnalistul Adrian Boioglu, managerul CLnews. FOTO Mitică Raftu / CLnews.ro

Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CLnews TV

Cu acest prilej, liderul PSD Călărași a vorbit despre candidații care se vor regăsi pe lista social-democraților la alegerile parlamentare.

Iliuță a spus dacă va mai accepta un candidat impus de la București, cum s-a întâmplat în urmă cu patru ani cu Dumitru Coarnă și a făcut un portret al candidatului PSD Călărași pentru alegerile parlamentare.

Liderul PSD Călărași a explicat dacă este avantajat de o prezență scăzută la alegerile parlamentare, așa cum s-a întâmplat în urmă cu patru ani și s-a referit și la creșterea înregistrată de PSD la nivelul județului, cu 5% din 2020 până în prezent.

Vasile Iliuță a vorbit și despre senatorul Nicușor Cionoiu și a spus dacă îl mai vede potrivit ca un candidat al PSD Călărași și la alegerile din acest an.

De asemenea, președintele social-democraților constănțeni a mai spus cum face PSD să își păstreze electoratul tradițional și a caracterizat listele de candidați la alegerile parlamentare ale PNL.

Totodată, Vasile Iliuță spune ce îl recomandă pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru a deveni președintele României.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*